LAAT JE BEDRIJF OPVALLEN
EN VERPLETTER JE CONCURRENTIE!

LAAT JE BEDRIJF OPVALLEN
EN VERPLETTER JE CONCURRENTIE!

Start vandaag met resultaatgerichte videomarketing, want alleen nu ontvang je €200,- aan videomarketing advertentietegoed. Boost gelijk jouw videocampagne met deze tijdelijke actie!

Videomarketing

Videomarketing is een marketingstrategie waarbij video’s worden ingezet om een product, dienst of merk te promoten. Het doel is om de doelgroep te betrekken en te overtuigen door waardevolle informatie te bieden, producten of diensten te demonstreren of een verhaal te vertellen. Videomarketing kan worden toegepast op verschillende platformen zoals sociale media, websites, e-mail en videoplatformen zoals YouTube. Het uiteindelijke doel is om de merkbekendheid te vergroten, verkeer te genereren en potentiële klanten te converteren.

De kans is zeer groot dat ook jouw doelgroep zich online bevindt, want er wordt meer ‘gescrold en geshared’ dan ooit tevoren. Onderzoek laat zien dat video veruit het populairste communicatiemiddel is. Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have. Resultaatgerichte videomarketing is daarom ook de krachtigste manier om je boodschap over te brengen. Geen wonder dan ook dat 91% van de bedrijven in 2023 video gebruikt in hun marketingstrategie. In combinatie met short movies maak je pas echt een verpletterende indruk op je doelgroep en creëer je de top of mind awareness die je zo graag wil.

Videomarketing is een succesvolle manier om als bedrijf te blijven groeien. Het levert altijd een positieve ROI op, want het vergroot namelijk je naamsbekendheid, de betrokkenheid en conversies. Maar ook het verbeteren van de zoekmachine rankings, het versterken van het merkimago en het vergroten van de betrouwbaarheid levert veel voordeel op. Het is belangrijk om te kiezen welk type video het beste past bij je doelstellingen en doelgroep, dan is succes gegarandeerd.

‘Claim jouw gratis 60 minuten strategiesessie + 3 unieke concepten (t.w.v. €275,-) en weet precies hoe je met resultaatgerichte videomarketing jouw doelen zo effectief mogelijk haalt.’

100% tevredenheidsgarantie:

Wij werken alleen met blije klanten. Ben je niet tevreden met de opgeleverde video(s)? Dan betaal je geen enkele cent!

Branding video

Een branding video is gericht op het vergroten van de bekendheid en herkenning van een merk. Het vertelt het verhaal van het merk, de waarden en de identiteit om een emotionele connectie met het publiek op te bouwen. Het heeft meestal geen directe verkoopboodschap.

Productvideo

Productvideo’s zijn als jouw virtuele verkoopmedewerkers – dynamisch, boeiend en altijd klaar om het verhaal van jouw product tot leven te brengen. Productvideo’s laten potentiële klanten zien hoe jouw product hun leven kan verbeteren.

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is de manier om jouw verhaal op originele wijze te vertellen. Klanten hebben op basis van een bedrijfsvideo snel inzicht in je organisatie, je product of dienst en je werkwijze. Zo laat je klanten dus op een effectieve manier kennismaken met je bedrijf.

Uitlegvideo

Type marketingvideo dat wordt ingezet om een product, een dienst of het merk zelf uit te leggen. En dit op een simpele en begrijpelijke manier. 95% van websitebezoekers kijkt liever een video dan dat zij een tekst moeten lezen om iets over een dienst of product te leren.

Instructievideo

Instructievideo’s zijn als je persoonlijke videogidsen die je door specifieke taken leiden. Ze bieden stapsgewijze begeleiding en zijn gericht op het helpen van gebruikers bij het uitvoeren van een bepaalde taak of het leren van nieuwe vaardigheden.

Testimonial video

Misschien wel de meest krachtige van alle. Dit is een video waarin de klant vertelt over de ervaring met een bedrijf en haar product of dienst en hoe het hem vervolgens heeft geholpen. 90% van de klanten willen eerst een review zien voordat ze bedrijven vertrouwen en overgaan tot conversie.

Behind the scenes video

BTS video’s bieden een exclusief kijkje in de verborgen wereld van productie, en laten zien wat er gebeurt vóórdat het eindproduct  verschijnt. Een BTS video’ is de sleutel tot het ontwikkelen van een sterke relatie tussen bedrijven en hun publiek.

Recruitment video

Goed personeel werven is momenteel een groot probleem. Een recruitment video kan jou hier perfect bij helpen. Enthousiasmeer  toekomstige werknemers. Ontmoet alvast nieuwe collega’s, proef de leuke werksfeer en geef direct een kijkje in jullie eigen keuken.

Employer branding video

Een Employer branding video is de perfecte tool om in een korte tijd aan jouw doelgroep te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Wat doet jouw organisatie? Hoe ziet je bedrijf eruit en vooral; hoe staat het ervoor met de sfeer en cultuur binnen de organisatie?

De 6 stappen van jouw video strategie

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail nu gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

95%

van de marketeers

zegt dat videomarketing helpt hun naamsbekendheid te verhogen.

#1

Online trend

Video genereert 1200% meer shares dan tekst en afbeeldingen samen.

21+

Bedrijven

hebben met videomarketing succesvolle resultaten behaald.

“Het resultaat was boven verwachting. Je voelt direct de sfeer, waar we voor staan en wat de mogelijkheden hier zijn. VideoFocus pakt het heel professioneel aan en ik raad ze dan ook zeker aan.”
Elles Boelhout

Eigenaresse Ont-Moete

“Het resultaat was boven verwachting. Je voelt direct de sfeer, waar we voor staan en wat de mogelijkheden hier zijn. VideoFocus pakt het heel professioneel aan en ik raad ze dan ook zeker aan.”
Elles Boelhout

Eigenaresse Ont-Moete

We Tell Stories

Verbeter je merk, maak meer sales, verhoog je omzet en vind nieuw personeel. Claim jouw gratis 60 minuten strategiesessie + 3 unieke concepten (t.w.v. €275,-) en weet precies hoe je met resultaatgerichte videomarketing jouw specifieke doelen effectief haalt.

“Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van VideoFocus. Na een goede afstemming van het beeld dat we willen laten zien aan onze klanten, hebben we daarna een toffe bedrijfsfilm laten maken door Richard en zijn team!”

Daan Grootegoed

Allround medewerker