Helaas krijgen we er allemaal mee te maken. Een dierbaar persoon komt te overlijden. Er moet ontzettend veel geregeld worden in een hele korte tijd en dan kan ik mij goed voorstellen dat je er niet gelijk aan denkt om de uitvaart op beeld vast te laten leggen. Toch wil ik je adviseren om er over na te denken en hieronder leg ik uit waarom.

Je ziet het steeds vaker
Video leeft steeds meer in onze samenleving en in mijn optiek is er geen betere manier om speciale momenten te herbeleven en te delen via video. Dan denk je natuurlijk eerder aan hoogtepunten zoals je bruiloft, geboorte van je kindje of een mijlpaal in je bedrijf, maar ook minder leuke momenten kunnen enorm waardevol zijn.

Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en uit ervaring kan ik zeggen dat een uitvaartvideo helpt bij de verwerking van emoties en zorgt voor een troostende belevenis. Vooral voor kleine kinderen kan het erg waardevol zijn om ooit beelden te hebben van hoe het was. Dit is voor mij ook de reden geweest om mij o.a. te focussen op uitvaartvideo.

Op de dag zelf leef je in een roes en gaat er van alles langs je heen. Het kan dan heel fijn zijn om later, op een rustig moment de uitvaart te herbeleven. Dat kan in de vorm van een complete film, maar soms heb je ook genoeg aan alleen de highlight van die dag. VideoFocus biedt beide opties aan.

Published On: 14 november, 2021 / Categories: Uitvaartvideo, VideoFocus, Videograaf / Tags: , , /

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail nu gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.