Super leuk! Er is bij jullie een kleine op komst. Misschien wel een broertje of zusje. Hoe leuk is het dan om jullie kleine spruit de hoofdrol te geven in zijn of haar eigen film. Met een newborn video kan dat. Waar moet je dan aan denken? Een badje, een slaapje, wakker worden, een fles, wat spelen, lekker knuffelen, misschien al een klein lachje, maar ook een traantje zijn bijzondere momenten die heel waardevol zijn om vast te leggen. Verder wordt er ook gelet op details zoals de babykamer, knuffels, geboortekaartje, versiering, eventuele familieleden et cetera. Het eindresultaat? Een prachtige videoclip met jullie eerste waardevolle momenten met elkaar.

Nog een leuke bonustip! Je kunt deze mooie video gebruiken als een digitaal geboortekaartje of je kunt ze juist combineren met bijvoorbeeld een QR code die op het geboortekaartje staat.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal weekjes/maanden te wachten met de video. Alhoewel het echte ‘newborn’ er dan wel van af is, toch kun je je na een jaar niet meer voorstellen dat jouw kindje ooit zo klein is geweest. Na een tijdje lacht jullie kleine natuurlijk al vaker en is er meer interactie met jullie als ouders zoals een klein handje dat jouw vinger stevig vasthoudt tijdens een voeding of verschijnt er een lief lachje als je het hoofdje zachtjes afdroogt.

In mijn optiek is er geen perfecte leeftijd voor de video. Alles is schattig, leuk en lief, dus bedenk vooral wat jullie zelf fijn vinden. Het enige wat ik je nog kan meegeven is dat het echt de moeite waard is, want ik spreek uit ervaring dat het eerste jaar veel te snel voorbij gaat. Een newborn video wordt dan ook onbetaalbaar.

Misschien denk je nu; ik wil ook heel graag zo’n prachtige newborn video of misschien ken je wel iemand die je er een groot plezier mee kan doen. Daarnaast is het een ontzettend origineel kraamcadeau. Neem gerust even contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Goed om te weten
VideoFocus is circa 2 uurtjes aanwezig in jullie eigen vertrouwde omgeving. In die tijd zijn er altijd mooie momenten die we kunnen vastleggen. Om de meest ontspannen beelden te krijgen is het fijn om jullie vaste routine te volgen. Daarom passen wij ons aan, aan jullie ritme. Na de opnames gaat het materiaal in de montage en rolt er uiteindelijk een mooie video van ongeveer anderhalve minuut uit. Als trotse eigenaar van de newborn video kunnen wij ons goed voorstellen dat je de video maar al te graag wil delen op social media. Daarom maken wij gebruik van rechtenvrije muziek. Het tarief van een newborn video is €299,-.

Published On: 19 december, 2021 / Categories: Newborn, VideoFocus, Videograaf / Tags: , , , /

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail nu gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.