fbpx
Scenario’s2024-04-19T14:19:34+00:00

Wij willen dat jouw bedrijf slaagt!

Wij willen dat jouw bedrijf slaagt!

Wij helpen bedrijven met het optimaliseren van hun merkimago, leadgeneratie, hogere conversieratio en personeels-werving. Doelgerichte videomarketing levert altijd een positieve ROI.

Wij helpen bedrijven met het optimaliseren van hun merkimago, leadgeneratie, hogere conversieratio en personeels-werving. Doelgerichte videomarketing levert altijd een positieve ROI.

  • Verhoogde naamsbekendheid
  • Verbeterde betrokkenheid

  • Hogere positie in Google

  • Versterkt merkimago en vertrouwen
  • Meer leads en hogere omzet

  • Onderscheidende personeelsverwerving

Voor generatie Z is video geen nice to have meer, maar een must have.

Richard Teeuwissen

Oprichter VideoFocus

Is jouw bedrijf toe aan de volgende stap?

Als jij je kunt vinden in één van onderstaande scenario’s, dan gaat onze videomarketing strategie
jou gegarandeerd verder helpen.

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hard werkt om je doelgroep te bereiken, maar dat je niet de gewenste resultaten behaalt? Het kan erg frustrerend zijn, vooral als je niet zeker weet wat je nog meer kunt doen om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten en je conversie te verhogen. Het kan zijn dat je boodschap niet goed overkomt bij je doelgroep, of dat je niet de juiste kanalen gebruikt om hen te bereiken. Het kan ook zijn dat je niet genoeg aandacht besteedt aan het inspireren en betrekken van je doelgroep. Dit kan leiden tot een lage conversie en een gebrek aan betrokkenheid. Dit wil je natuurlijk niet maar wat is de beste oplossing?

Je wilt graag meer leads genereren en je verkoopcijfers verhogen, maar je weet niet hoe je dit kunt aanpakken en wat het beste werkt voor je bedrijf. Je hebt al verschillende marketinginspanningen geleverd, maar je bent nog steeds niet tevreden met de resultaten. Echt als bedrijf groeien, dat is je voornaamste doel. Je hebt een product of dienst waarvan je weet dat je het goed is. Je bent er zelfs van overtuigd dat jij de juiste partij bent voor jouw doelgroep. Hoe nu verder? 

In een competitieve markt kan het lastig zijn om je te onderscheiden van de concurrentie en een unieke positie in te nemen. Het kan zijn dat je niet de juiste strategie hebt om je te onderscheiden van de rest, of dat je niet genoeg aandacht besteedt aan het presenteren van je bedrijf en merk op een unieke manier. Dit kan leiden tot een gebrek aan interesse in je bedrijf en merk, en uiteindelijk tot een lagere verkoop. Dat moet anders maar hoe?

Jullie vacature staat al een tijdje online, maar de reacties vallen erg tegen en als er iemand reageert is het niet de juiste match. Voor je gevoel heb je er alles aangedaan. De tekst is creatief geschreven, alle USP’s staan vermeld, de vacature is meerdere keren online gedeeld en je hebt er zelfs een betaalde advertentie van gemaakt. Maar toch zie je geen resultaat. De arbeidsmarkt zit vast en niet alleen jouw vacature staat online. Ook de concurrent zoekt soortgelijke medewerkers. Hoe moet je nu verder?

Het gaat goed. Er is voldoende werk en omzet. Iedereen binnen het bedrijf lijkt tevreden en je bent trots op waar je werkt of op je eigen bedrijf. Maar je merkt ook dat het bedrijf toe is aan een nieuwe stap, een volgende stap. Je ziet veranderingen in de markt en daar moet je toch op anticiperen, want je weet zelf maar al te goed: stilstaan is achteruitgaan. Wat zou je dan kunnen doen?

Het kan goed zijn dat jij jezelf minimaal in één van de bovenstaande scenario’s herkent en dat is ook helemaal niet gek, want er zijn duizenden bedrijven met dezelfde problemen. De oplossing ga je vinden in onze strategiesessie. Plan daarom een kennismakingsgesprek en kom er zelf achter hoe het voor jou gaat werken.

Klaar om ook jouw concurrentie te verpletteren?

Start vandaag met resultaatgerichte videomarketing, want alleen nu ontvang je €200,- aan social media advertentietegoed. Boost gelijk jouw videocampagne met deze tijdelijke actie!

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Veelgestelde vragen over videomarketing

Hoe kunnen we onze bedrijfsvideo promoten nadat deze is gemaakt?2024-03-13T19:42:28+00:00

Je kunt jouw bedrijfsvideo promoten via verschillende kanalen, waaronder de website, sociale media, e-mailnieuwsbrieven, betaalde advertenties en branche-specifieke platforms. Het kan ook een goed idee zijn om samen te werken met influencers of andere partners om jouw video te delen.

Wat zijn de kosten voor het maken van een bedrijfsvideo?2024-03-13T19:42:04+00:00

De kosten voor het maken van een bedrijfsvideo variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, het niveau van productiecomplexiteit, gebruik van een professionele voice-over, acteurs, ondertiteling en opnamelocaties. Het is daarom belangrijk om vooraf te weten hoe groot je budget is om te investeren. Wij gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

Hoe kan ik de ROI van mijn productvideo meten?2024-03-13T16:37:36+00:00

Je kunt de ROI van jouw productvideo meten door het aantal weergaven, de betrokkenheid, de conversieratio’s en de uiteindelijke verkoopcijfers te volgen. Daarnaast kun je enquêtes en analyses gebruiken om feedback van jouw doelgroep te verzamelen.

Hoe kan ik video effectief inzetten als onderdeel van mijn marketingstrategie?2024-03-13T21:44:10+00:00

Video kan een zeer effectieve manier zijn om de aandacht van je doelgroep te trekken en hen te betrekken bij jouw merk. Om video effectief in te zetten in je marketingstrategie, moet je eerst een duidelijk doel hebben voor jouw video’s en ervoor zorgen dat de video’s aansluiten bij jouw merkidentiteit en kernwaarden. Vervolgens moet je de video’s optimaliseren voor de juiste platforms en doelgroepen, en zorgen voor een sterke call-to-action om uw kijkers aan te moedigen om actie te ondernemen.

Wat zijn de belangrijkste doelstellingen die ik kan behalen met videomarketing?2024-03-07T19:47:27+00:00

Enkele belangrijke doelstellingen van videomarketing zijn het vergroten van de merkbekendheid, het genereren van leads en conversies, het educeren van de doelgroep, het verbeteren van de klantenbinding en het vergroten van de betrokkenheid bij jouw merk. Je kunt ook doelstellingen stellen zoals het verbeteren van de SEO of het vergroten van je sociale media-aanwezigheid.

Wat zijn de kosten van videomarketing?2024-03-13T21:44:49+00:00

 De kosten van videomarketing kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de hoeveelheid video’s, het type video, de lengte, de kwaliteit en de platforms waarop je de video’s wilt promoten. Een bedrag aan een video(campagne) koppelen is dan ook onmogelijk, omdat het een uiterst uniek product is, dat compleet is gebaseerd op jullie wensen en doelstellingen. Het is daarom belangrijk om vooraf te weten hoe groot je budget is om te investeren om zo snel mogelijk je doelstelling te halen.

Welke platforms en kanalen zijn het meest geschikt voor het verspreiden van mijn videocontent?2024-03-13T21:52:16+00:00

Het platform dat het meest geschikt is voor je videocontent hangt af van je doelgroep en doelstellingen. Populaire platforms voor videomarketing zijn YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Het is belangrijk om te weten waar jouw doelgroep zich bevindt en op welke platforms ze actief zijn, zodat je jouw videocontent gericht kunt verspreiden.

Wat zijn de beste manieren om de ROI van mijn videomarketingcampagne te meten?2024-03-13T21:49:38+00:00

Enkele van de beste manieren om de ROI van jouw videomarketingcampagne te meten zijn het bijhouden van de videoweergaven, klikken op de call-to-action, conversies, verkoop en klantenbinding. Je kunt ook de kosten van het produceren en promoten van je video’s bijhouden om de ROI te berekenen. Het is belangrijk om duidelijke doelstellingen te hebben en de metingen te benchmarken tegen die doelstellingen.

‘Claim jouw gratis 60 minuten strategiesessie + 3 unieke concepten (t.w.v. €275,-) en weet precies hoe je met resultaatgerichte videomarketing jouw doelen zo effectief mogelijk haalt.’

Ga naar de bovenkant