fbpx
Promotievideo2024-04-01T19:20:29+00:00

Wij willen dat jouw bedrijf slaagt!

Wij willen dat jouw bedrijf slaagt!

Ontdek de kracht van promotievideo’s, jouw sleutel tot een boeiende en authentieke bedrijfspresentatie. Met branding video’s leg je de focus op het versterken van jouw merkimago, terwijl productvideo’s gericht zijn op het effectief promoten van jouw specifieke producten of diensten. Dit stelt potentiële klanten in staat om snel inzicht te krijgen in jouw bedrijf en wat je te bieden hebt, waardoor je op een overtuigende manier een blijvende indruk kunt achterlaten.

Wij helpen bedrijven met het optimaliseren van hun merkimago, leadgeneratie, hogere conversieratio en personeels-werving. Doelgerichte videomarketing levert altijd een positieve ROI.

  • Verhoogde naamsbekendheid
  • Verbeterde betrokkenheid

  • Hogere positie in Google

  • Versterkt merkimago en vertrouwen
  • Toegenomen conversies

Een promotievideo laten maken?

Door middel van visuele storytelling kunnen we uw merkidentiteit versterken, uw producten of diensten effectief promoten en uw doelgroep op een boeiende manier betrekken. Met onze expertise in branding video’s en productvideo’s kunnen we samenwerken om uw bedrijfsdoelen te bereiken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe promotievideo’s uw bedrijf kunnen transformeren.

Zoals ik hierboven eigenlijk ook al aangeef, kijken mensen veel liever even een korte video, dan dat zij jouw website moeten afspeuren naar de informatie waar zij naar opzoek zijn. Het prikkelt simpelweg veel meer om op een play-button te drukken dan een blok tekst of een statische afbeelding.

In een video kun je de kijker op veel manieren informeren. Dat kan bijvoorbeeld door animatie, maar ook een voice over is een professionele keuze of kies je voor een iets meer persoonlijke optie en vertel je als ondernemer zelf het verhaal op beeld. Je kunt ook kiezen voor tekst over beeld als je geen geweldige spreker bent. Bij elke onderneming past wel iets.

Door branding video’s en productvideo’s in te zetten, kun je effectief je bedrijf profileren en potentiële klanten op een overtuigende manier kennis laten maken met wat je te bieden hebt.

Door gebruik van video zal je website gaan stijgen in de zoekresultaten van Google. Dat resulteert weer in meer (potentiele) klanten op jouw website. Google geeft je website een hogere ‘ranking’ wanneer er een gezonde mix van tekst, afbeelding en video op je website staat. Laat de klanten maar binnenstromen!

Een mooie bedrijfsvideo hoort natuurlijk thuis op de homepage van je website, maar plaatsing op social media kan ook zeer doeltreffend zijn. Social media gebruikers zijn meer verbonden met video dan met tekst. Video’s worden maar liefst 7 keer sneller en vaker gedeeld dan een tekstlink en dat betekent dat jouw merk, product of dienst veel meer mensen bereikt en dat levert uiteindelijk ook weer meer klanten op.

Het is belangrijk om te kiezen voor een videopartner die meedenkt, van idee tot concept en van concept tot eindproduct. Voor VideoFocus is een bedrijfsvideo meer dan een ‘bewegende brochure’. Een goede video heeft een krachtig concept, behoudt de aandacht van de kijker en creëert precies de sfeer die goed bij jouw bedrijf past. Een bedrijfsvideo maken loont!

Bekijk onze promotievideo’s

Veelgestelde vragen over promotievideo

Waar moet een goede promotievideo aan voldoen?2024-04-01T19:11:41+00:00

Een goede promotievideo moet creatief, beknopt en doelgericht zijn, met een duidelijke boodschap die aansluit bij de interesses van de doelgroep en een overtuigende call-to-action om actie te stimuleren.

Wat zijn de kosten voor het maken van een promotievideo?2024-04-01T19:11:49+00:00

De kosten voor het maken van een promotievideo variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, het niveau van productiecomplexiteit, gebruik van een professionele voice-over, acteurs, ondertiteling en opnamelocaties. Het is daarom belangrijk om vooraf te weten hoe groot je budget is om te investeren. Wij gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan om de mogelijkheden te onderzoeken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van promotievideo’s voor mijn bedrijf?2024-03-13T21:32:37+00:00

Promotievideo’s bieden tal van voordelen, waaronder het verhogen van de merkbekendheid, het aantrekken van meer klanten, het vergroten van de betrokkenheid op sociale media, het versterken van de geloofwaardigheid en het verbeteren van de conversieratio’s.

Hoe kunnen we onze bedrijfsvideo promoten nadat deze is gemaakt?2024-03-13T19:42:28+00:00

Je kunt jouw bedrijfsvideo promoten via verschillende kanalen, waaronder de website, sociale media, e-mailnieuwsbrieven, betaalde advertenties en branche-specifieke platforms. Het kan ook een goed idee zijn om samen te werken met influencers of andere partners om jouw video te delen.

‘Claim jouw gratis 60 minuten strategiesessie + 3 unieke concepten (t.w.v. €275,-) en weet precies hoe je met resultaatgerichte videomarketing jouw doelen zo effectief mogelijk haalt.’

Ga naar de bovenkant