Overige diensten

VideoFocus richt zich voornamelijk op bedrijfsvideo, bruiloftvideo en uitvaartvideo, maar dat betekent niet dat wij geen andere projecten aanpakken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en redenen om een mooie video van iets te laten maken. Hieronder een aantal opties.

  • Bruiloft video’s

Een trouwdag vertelt een verhaal. Jullie eigen unieke verhaal. Daarom is het belangrijk om meteen te kiezen voor iemand die volledig aansluit bij jullie wensen. Op jullie trouwdag wil je namelijk kunnen genieten van alles wat er op je afkomt. VideoFocus zorgt ervoor dat die ervaring zo puur mogelijk wordt vastgelegd op beeld.

  • Uitvaart video’s

Een uitvaart laten filmen kan enorm waardevol zijn. Steeds meer mensen kiezen voor het vastleggen van een begrafenis of crematie. Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en een uitvaartvideo kan helpen bij de verwerking van emoties en zorgen voor een troostende belevenis. Vooral voor kleine kinderen kan het enorm waardevol zijn om ooit beelden te hebben van hoe het was. VideoFocus maakt een blijvende herinnering die nabestaanden verder kan helpen.

  • Event video’s

Uw evenement aan uw doelgroep laten zien door bijvoorbeeld een aftermovie.

  • Newbord video

Super leuk! Er is bij jullie een kleine op komst. Misschien wel een broertje of zusje. Hoe leuk is het dan om jullie kleine spruit de hoofdrol te geven in zijn of haar eigen film. Met een newborn video kan dat.

100% tevredenheidsgarantie: Wij werken alleen met blije klanten. Ben je niet tevreden met de opgeleverde video(s)? Dan betaal je geen enkele cent!

100% tevredenheidsgarantie: Wij werken alleen met blije klanten. Ben je niet tevreden met de opgeleverde video(s)? Dan betaal je geen enkele cent!

“Onze bruiloft is gefilmd door VideoFocus en de video is geweldig geworden. Een onvergetelijke herinnering om altijd terug te zien.”

Romy Teeuwissen

Gelukkig getrouwd