bruiloftvideo’s

Je hebt ze op internet wel eens voorbij zien komen. Prachtige bruiloftvideo’s en jullie willen nu natuurlijk ook zoiets! De keuze voor welke videograaf is hierin logischerwijs het belangrijkst, maar jullie kunnen zelf ook zorgen voor net dat beetje extra. Hieronder een aantal handige tips.

Trouwlocatie
Om te beginnen de trouwlocatie. Sommige bruidsparen trouwen op prachtige locaties zoals in kastelen of op een enorm landgoed. Anderen kiezen voor een mooi strand of in een bos. Elke locatie heeft zo zijn charme, maar het is slim om na te denken of jullie locatie ook goed werkt voor foto’s en bruiloftvideo’s. Het kan namelijk ook een hele mooie toevoeging zijn om de buurt even te verkennen. Wie weet kom je een mooi park tegen of zoek je juist iets industrieels en zit er om de hoek een oude fabriek. Dit soort locaties kunnen je video net even wat meer dimensie geven en is dus zeker de moeite waard.

Styling
Soms heeft een locatie al genoeg te bieden, maar ook dan is het raadzaam om goed te kijken naar jullie aankleding. Het is de kunst om een balans te vinden tussen té veel en té weinig styling. Zo zijn er bijvoorbeeld trouwstylisten die jullie hierbij een handje kunnen helpen of ken je iemand in je vriendenkring waarvan je weet dat diegene een feestje altijd goed weet te decoreren. Schakel gewoon hulp in, want er komt al genoeg op jullie af. Onthoud dat ook dit soort details te zien in een video.

Audio
De ceremonie. Wellicht het belangrijkste onderdeel van jullie bruiloft. Jullie dierbaarste gasten hebben misschien wel een mooie speech voorbereid. Maar denk ook aan jullie geloften. Deze momenten mogen niet verloren gaan en daarom is goede audio cruciaal voor een goede video. Bij VideoFocus werken we met een goede microfoon die draadloos is aangesloten op de camera. Zo kan iedereen vrij bewegen en heb je geen apparatuur aan je mooie jurk hangen of in de broekzak van je pak zitten.

Twee videografen
Dit is zeker een toevoeging, maar wel één met een kanttekening en dat is budget. Je kunt je voorstellen dat je voor twee videografen dieper in de buidel moet tasten dan voor één videograaf. Maar je krijgt er wel echt iets voor terug. Twee videografen betekent ook een extra paar ogen dus wanneer één videograaf zich richt op het scherp stellen van de ring die omgaat, kan de ander zich focussen op de emotionele moeder op de eerste rij. VideoFocus beschikt over een groot netwerk. Indien gewenst komen wij dus met z’n tweeën.

Draaiboek
Als het goed is hebben jullie een duidelijk programma van hoe jullie speciale dag eruit gaat zien. Waar is bijvoorbeeld de ontmoeting tussen het bruidspaar en hoe laat start de ceremonie? Laat de ceremoniemeester dit ook duidelijk met de videograaf en fotograaf doornemen zodat er geen enkel moment gemist wordt.

Published On: 22 oktober, 2021 / Categories: Bruiloft, Bruiloftvideo, Videograaf /

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail nu gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.