Bruiloft

Super leuk! Eén van jullie mooiste dagen uit jullie leven is aanstaande. Over veel dingen hebben jullie al nagedacht zoals bijvoorbeeld de locatie, de bruidstaart, wel of geen trouwauto. Maar hebben jullie ook al nagedacht over een videograaf, een fotograaf of juist beide? Twijfel je nog? Hieronder vertel ik jullie waarom juist een videograaf niet mag ontbreken op jullie bruiloft.

Videografie is ten opzichte van fotografie veel dynamischer.  Een video leeft en kan de sfeer veel beter overbrengen. Begrijp mij niet verkeerd. Ik ben ook een groot fan van mooie trouwfoto’s, maar mijn ervaring leert dat veel bruidsparen sneller en vaker hun videoclip bekijken of laten zien, dan zat zij een fotoalbum uit de kast pakken.

Wanneer het budget het toelaat is een combinatie van foto en video de meest ideale scenario, maar een bruiloftfilm is een investering die je je hele leven bij je draagt. Veel momenten van jullie speciale dag gaan voor bruidsparen vaak verloren door de bekende ‘bubbel’ waar ze in zitten en in de vorm van een korte trouwclip en een trouwfilm komt jullie bruiloft weer tot leven. Hoe leuk en bijzonder is het ook voor jonge kinderen die zichzelf later in bewegend beeld kunnen terugzien en oudere mensen die op een prachtige manier worden vastgelegd toen ze er nog waren. Het grootste voordeel is dat bruidsparen hun hele dag tot in de details kunnen herbeleven met 1 druk op hun telefoon en makkelijk kunnen delen met hun vrienden en volgers op social media.

 

Published On: 13 oktober, 2021 / Categories: Bruiloft, Videograaf /

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail nu gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

WORD OOK EXPERT IN VIDEOMARKETING

Ontvang per mail gratis de 8 geheimen van videomarketing die alleen echte professionals kennen.

EXPERT WORDEN IN VIDEOMARKETING VIDEOFOCUS

Mail niet ontvangen? Controleer je spambox.